Terug Inkanteling Zorgsys in de klantenzone

Inkanteling Zorgsys in de klantenzone

- Onderwijs | Digitale tools

Wist u dat u uw tool ZorgSys binnenkort eenvoudig opent vanuit de My.IDEWE.be-klantenzone?

Wist u dat u uw tool ZorgSys binnenkort eenvoudig opent vanuit de My.IDEWE.be-klantenzone? Dan hoeft u niet telkens te schakelen tussen meerdere toepassingen. En wees gerust: de overstap gebeurt in drie eenvoudige stappen.

3 stappen

1. Tussenfase: u gebruikt de oude app nog even Op dit moment blijft u uw bestaande ZorgSys-app rustig gebruiken. Die krijgt alleen geen aanpassingen of updates meer.

2. Overstap: u opent alleen nog my.IDEWE.be Bij de definitieve overstap hoeft u zelf niets te doen. Opent u ZorgSys voor het eerst in My.IDEWE.be? Dan staan al uw doelstellingen, keuringen en documenten al klaar.

3. Gebruik: u ontdekt de nieuwe look en structuur De nieuwe ZorgSys ziet er een beetje anders uit. Niet alleen de lay-out. We brengen uw documenten nu ook onder in een vernieuwde structuur. Waarom? De onderwijsinspectie focust zich vanaf dit schooljaar op 9 processen. Dit was dé opportuniteit om naar een totaalstructuur over te stappen. Op die manier krijgt uw DRBS de nodige kapstokken om uw belangrijke documenten en acties aan op te hangen.

Krijgt u graag een voorproefje van de nieuwe ZorgSys? Contacteer ons dan voor een gratis demo.  In ruil voor uw waardevolle feedback komen we graag even bij u langs. Of kom naar een infosessie in uw buurt. Schrijf u nu al in via deze link.

ZorgSys heet intussen 'Mijn Preventie' maar u vindt het nog steeds in uw klantenzone My.IDEWE

Blijf altijd op de hoogte: schrijf u in op de IDEWE-nieuwsbrief

 

Met duiding van autonome experts, én in heldere taal!

Blijf mee met alle ontwikkelingen in welzijn & preventie

Ontvang als eerste updates rond wetswijzigingen