Terug ToWorkSafe genomineerd voor de publieksprijs van WorkSafe

ToWorkSafe genomineerd voor de publieksprijs van WorkSafe

- Ongevallen voorkomen | Digitale tools | Opleidingen | ToWorkSafe

Breng nu uw stem uit

De jury van de tweejaarlijkse vakbeurs Worksafe in Antwerpen heeft ‘ToWorkSafe’ van IDEWE genomineerd voor de publieksprijs. ToWorkSafe is een sectorspecifiek, krachtig en visueel pakket om nieuwe werknemers een veilige start te laten nemen, ondanks een eventueel taalprobleem.

Bijna 20% van de werknemers heeft een arbeidsongeval tijdens zijn eerste werkjaar. Het illustreert het belang van goede, begrijpbare veiligheidsinstructies bij de aanvang van een opdracht. Aangezien werkgevers echter steeds vaker anderstalige werknemers engageren, is dit niet altijd evident. Daarom ontwikkelde IDEWE een krachtig en visueel pakket dat iedereen kan begrijpen omdat er maximaal gebruik wordt gemaakt van beelden. De inhoud van het pakket en de instructies zijn sectorspecifiek samengesteld. 

Stem op ToWorkSafe

Blijkbaar is de meerwaarde van deze nieuwe aanpak ook de jury van de Worksafe-beurs niet ontgaan. Ze nomineerden ToWorkSafe alvast voor de publieksprijs van hun Innovation Tour. Als u even enthousiast bent over deze innovatie, dan zouden we het appreciëren mocht u via deze link op ToWorkSafe stemmen. De innovatie met de meeste stemmen, krijgt de publieksprijs. Op woensdag 27 maart weten we of we op het hoogste schavotje geëindigd zijn.

Via deze link komt u alles te weten over ToWorkSafe.

U kunt hier ook de informatiebrochure downloaden.

 

Schrijf in voor onze workshops

Worksafe is een tweejaarlijkse vakbeurs voor organisaties die bijdragen tot het bevorderen van de gezondheid, welzijn & beveiliging binnen organisaties. IDEWE verzorgt op woensdag 27 maart twee workshops:

  1. 10u30 - 12.15 uur: ToWorkSafe: een kennismaking met het totaalpakket voor een veilige start van uw (anderstalige) werknemers.
  2. 13u30 - 15.15: uur: Van burn-outpreventie tot werkhervatting: een workshop over de 4 fasen van een stress- en burn-outbeleid.

Inschrijven kan via deze link.

Blijf altijd op de hoogte: schrijf u in op de IDEWE-nieuwsbrief

 

Met duiding van autonome experts, én in heldere taal!

Blijf mee met alle ontwikkelingen in welzijn & preventie

Ontvang als eerste updates rond wetswijzigingen