Welzijn en preventie in voedingssector

Deze veranderingen bepalen de voedingssector nu en straks

beenhouwer
  • Vroege en late werkuren – 14 procent van onze werknemers in de voedingssector verricht ploegenwerk. Net zoals bakkers, traiteurs en horecapersoneel. Een aanzienlijk deel werkt ook ’s nachts. Dat brengt de nodige belasting met zich mee.
  • Arbeidsongevallen – Het risico op snij- en brandwonden, val- en struikelongevallen, en ongelukken met chemische stoffen en producten vragen om sterke preventie.
  • Langer werken – Maar 43 procent van de werknemers omschrijft zijn job als werkbaar. Hoe zorgen we voor verbetering?

Dienstverlening afgestemd op uw noden

bakker

Zó ondersteunen we u bij het beheer van welzijn en preventie in uw organisatie:

  • Doelgerichte opleidingen ter preventie van arbeidsongevallen of over het werken met allergenen. Deze opleidingen zijn bondig en praktijkgericht, bedoeld voor u en uw werknemers.
  • Praktische infosessies rond bijv. levensmiddelenhygiëne.
  • Slimme oplossingen om de fysieke belasting te verminderen.
  • Gezondheidspromotie: mensen met wisselende werktijden sensibiliseren over gezond leven, slapen en eten.

Oplossingen op maat in 360°-modus

Benieuwd naar onze preventie- en welzijnsoplossingen voor uw sector? Ontdek alvast enkele gerichte oplossingen:

Leg ons uw uitdagingen voor

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of praat u graag met een van onze experts?

Neem contact op met ons

Ontvang preventie- en welzijnsnieuws voor uw sector

Op zoek naar de recentste inzichten en ervaringen van experts? Welke nieuwe oplossingen zijn er op de markt? Lees het antwoord in onze nieuwsbrief: