null Welke opleiding sluit aan bij uw plannen voor 2019?

Welke opleiding sluit aan bij uw plannen voor 2019?

- Opleidingen

Expert Rudi Daniels

Verantwoordelijke Opleidingen

Snuister in onze open opleidingen van volgend voorjaar

Groep IDEWE heeft opnieuw een uitgebreid aanbod aan open opleidingen, webinars en infosessies uitgewerkt waar iedereen die begaan is met preventie en welzijn op het werk zijn voordeel kan mee doen. Volgend voorjaar staat de infosessie ‘Duurzame inzetbaarheid & vitaliteit’ voor het eerst op het programma.

De opleidingen die in de overzichtsbrochure Training@idewe worden voorgesteld zijn open opleidingen. Ze vinden doorgaans in onze regionale kantoren plaats. U kan er vrij op intekenen. We kunnen ze echter ook in house, op maat van uw organisatie, inplannen.

Duurzame inzetbaarheid & vitaliteit

Met de nieuwe infosessie ‘Duurzame inzetbaarheid & vitaliteit’ spelen we in op de optrekking van de pensioenleeftijd. Langer werken betekent dat u als werkgever inspanningen zal moeten leveren om medewerkers gemotiveerd en gezond aan het werk te houden. Tijdens de infosessie bespreken we methodieken om hierover een beleidsvisie op te maken en het werkvermogen van uw medewerkers in kaart te brengen. Tijdens deze sessie wordt ook aandacht geschonken aan uw wettelijke verplichtingen.

Wenst u meer informatie over onze opleidingen, neem dan vooral contact op met uw regionaal IDEWE-kantoor.

Downloads