For English click here

Word lid van het onderzoekspanel van Groep IDEWE en help zo de wetenschap vooruit!

Groep IDEWE zorgt voor jouw gezondheid en veiligheid op het werk en investeert hiervoor ook in wetenschappelijk onderzoek. Daarom stelt onze onderzoeksafdeling een vrijwillig onderzoekspanel samen.

Zin om deel te nemen aan onze studies?

Inschrijven

Waarom lid worden?

Je helpt het onderzoek naar de impact van werk op gezondheid vooruit. Bovendien maak je bij deelname aan onze studies kans op tal van leuke prijzen zoals een Fnac-bon, iPad …

Over welke thema’s gaan de studies?

De onderzoeken gaan over het welzijn op het werk:
•    je gezondheid op het werk
•    psychosociale thema’s: stress, burn-out, pesterijen …
•    roken
•    veranderingen op de werkvloer
•    musculoskeletale klachten zoals lumbago, hernia, artrose …
•    …

Hoe verlopen de studies?

Af en toe krijg je een uitnodiging om mee te doen aan studies (bijv. online enquêtes). Je geeft zelf aan hoe vaak we je mogen contacteren. Deelname is volledig vrijwillig en per studie beslis je of je al dan niet meedoet. Je krijgt als eerste de onderzoeksresultaten van de studie.

Wat gebeurt er met mijn antwoorden?

De afdeling Kennis, Informatie en Research (KIR) van IDEWE onderzoekt alle gegevens in samenwerking met het Centrum voor Omgeving en Gezondheid van de KU Leuven.
De resultaten worden gepubliceerd in persberichten, onderzoeksrapporten en internationale wetenschappelijke tijdschriften.
De algemene voorwaarden vind je hier.

Vertrouwelijkheid

Je antwoorden worden altijd met de grootste vertrouwelijkheid behandeld: we geven je persoonlijke antwoorden aan niemand door, ook niet aan je werkgever. Per studie worden de verzamelde gegevens geanonimiseerd en gecodeerd om je privacy te waarborgen.

Meedoen?

Inschrijven

Welkom bij het onderzoekspanel en bedankt!  

Ben je al lid?

Je kan je gegevens (bijv. e-mailadres) en deelname aan het onderzoekspanel steeds bekijken of veranderen via ons ledenplatform.  

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons via panel@idewe.be.