vaccinatie in Belgi├ź - faseplan

klik op de afbeelding voor grotere weergave

Vaccinatie in uw sector

Er zijn goedgekeurde vaccins, maar nog niet meteen voldoende vaccins voor iedereen. Prioritaire doelgroepen, bepaald door de overheid, komen eerst aan bod. Wij behouden voor u het overzicht welke werknemers eerst aan bod komen.

Woonzorgcentra en ziekenhuizen

De planning en organisatie van deze fase van de vaccinatiecampagne ligt in handen van de regionale overheden en verschilt tussen de gewesten. Als IDEWE-klant kunt u rekenen op onze expertise en vertrouwen op onze ervaring met grootschalige vaccinatiecampagnes om alles in goede banen te leiden.

Voor een geslaagde vaccinatiecampagne is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zich laten inenten. Zitten uw werknemers met vragen of twijfels? Besteed daar dan zeker aandacht aan. Het is belangrijk om uw werknemers goed te informeren over het doel, de nevenwerkingen en de contra-indicaties van het vaccin. Op www.laatjevaccineren.be en www.jemevaccine.be vindt u heel wat nuttige informatie die u daarbij helpt.

Op zoek naar meertalige informatie voor uw medewerkers over coronavaccinatie?
Die vindt u op de website van het agentschap integratie & inburgering.

Bekijk ook zeker de FAQ-lijst over het coronavaccin.

Specifiek voor woonzorgcentra:

  • Kreeg u al een bevestiging van uw vaccinatiedata van uw regionale overheid? Contacteer onze klantenservice voor de praktische afspraken.
  • Specifiek voor de coronavaccinatie ontwikkelden we een planningstool waarin u makkelijk aangeeft welke werknemers een coronavaccin willen.
    Contacteer onze medewerkers van de klantenservice zodat ze u toegang kunnen geven tot de tool.

Specifiek voor ziekenhuizen:

  • Specifiek voor de coronavaccinatie ontwikkelden we voor u een registratietool waarin uw werknemers zich kunnen registreren voor vaccinatie. Als de vaccinatiemomenten gekend zijn, kunnen geregistreerde werknemers twee vaccinatiemomenten met het juiste interval vastleggen via een planningsmodule. Uw IDEWE-contactpersoon contacteert u hierover snel zodat hij/zij u de ondernemingsspecifieke link naar deze tool kan bezorgen.