Onze dienstverlening voor uw organisatie

Fysieke bezoeken in uw organisatie zijn in deze periode geen evidentie. We beantwoorden voortaan al uw vragen telefonisch. Onze experten blijven paraat om de coronamaatregelen te vertalen in concrete adviezen en oplossingen op maat van uw sector en dienstverlening. Via innovatieve tools en opleidingspaketten kunnen we ook uw werknemers blijvend ondersteunen en begeleiden. 

Bezoeken en onderzoeken

  • Bedrijfsbezoeken in uw organisatie kunnen best tijdelijk vervangen worden door een telefonisch contact waarbij we al uw vragen beantwoorden.
  • Fysieke bedrijfsbezoeken kunnen alleen nog doorgaan indien u dat wenst en op afspraak. Natuurlijk enkel mits het nauwgezet respecteren van hygiënische maatregelen en de maatregelen van social distancing.
  • Blijft uw onderneming fysiek actief? Wenst u de activiteiten te hervatten? Dan moet u kunnen garanderen dat u de werkzaamheden verricht in omstandigheden die de gezondheid en het welzijn vrijwaren.

    Met onze audit ‘preventie Covid 19’ stelt u uw werknemers en de inspectiediensten gerust. 

 

Psychosociale ondersteuning

Werknemers die mentaal in topvorm zijn, presteren beter en zijn gelukkiger. Ook in coronatijden willen we er voor zorgen dat uw werknemer zich goed blijft voelen in zijn/haar hoofd. Via individuele teleconsults of gesprekken ter plaatse blijven we ter beschikking voor ondersteuning bij angst, onzekerheid, stress of verandering. Maar ook voor u als leidinggevende of voor uw team zijn er tal van mogelijkheden om bijstand te vragen. Vragen? Neem een kijkje op onze pagina over beschikbaarheid en bereikbaarheid voor alle praktische informatie.

  • Voor vertrouwenspersonen zijn er op verschillende momenten supervisiemomenten gepland. Voor vertrouwenspersonen in de zorg en het onderwijs zijn specifieke momenten voorzien. Data consulteren en inschrijven kunt u hier

 

Gids veilig en gezond werken tijdens en na de coronacrisis
 

Bekijk hier onze algemene gids 

Bekijk hier onze gids specifiek voor de KMO

Generieke overheidsgids

 

 

 

 

 

 

 

 

De generieke gids zet bedrijven op weg naar een veilige herstart, met handvaten om alles in goede banen te leiden. In de praktijk kan dit uiteraard nog vragen oproepen: hoe pas ik de maatregelen juist toe op mijn werkvloer? In welke mate kan ik mijn medewerkers verplichten deze regels te volgen?

Stuk voor stuk vragen waar onze experten wel raad mee weten. Zo hoorden we in ons online debat, in samenwerking met Acerta, de visie van Marc Van Ranst, Valérie Vervliet, Lode Godderis en Miet Vanhegen.

Hulp of advies nodig? Acerta en IDEWE staan voor je klaar

 

Abonneer u op onze kanalen LinkedIn, Facebook, Twitter en blijf op de hoogte van al onze initiatieven en adviezen.