Terug Opleidingen psychosociaal welzijn

Opleidingen psychosociaal welzijn

Verbeter uw kennis over thema's als stress en burn-out, respectvol gedrag en schokkende gebeurtenissen. En leer hoe u zelf een risicoanalyse opstelt: de basis van uw welzijnsbeleid. Herkenbare praktijkvoorbeelden en tips leren u en uw werknemers welke acties ze moeten nemen, hoe u uw beleid uitwerkt, en hoe u omgaat met bepaalde risico's.

agressie-schokkende-gebeurtenissen

Agressie en schokkende gebeurtenissen

Ondersteun uw beleid rond agressie en schokkende gebeurtenissen met deze opleidingen. Breid uw kennis uit en leer hoe u doelgericht handelt voor, tijdens en na een incident.

Bekijk alle opleidingen
respectvol gedrag

Respectvol gedrag op het werk

Maak van uw organisatie een veilige haven: stippel een duurzaam beleid uit rond respectvol gedrag. Met onze opleidingen begeleidt u werknemers die  met grensoverschrijdend gedrag te maken kregen, en steekt u hen een hart onder de riem.

Bekijk alle opleidingen
Risicoanalyse-psychosociaal-welzijn

Risicoanalyse psychosociaal welzijn

Uw risicoanalyse is het vertrekpunt van een succesvol psychosociaal beleid. Hoe u daaraan begint ? Met onze opleidingen komt u beslagen ten ijs.

Bekijk alle opleidingen
stress-burnout

Stress en burn-out

Stress en burn-out komen alsmaar vaker voor. Zet daarom resoluut in op het welzijn van uw werknemers: kies voor opleidingen rond het thema. Zo leert u hoe u een succesvol welzijnsbeleid uitstippelt. En komen uw werknemers te weten hoe ze stresssignalen herkennen en ermee omgaan.

Bekijk alle opleidingen
welzijn-verandering

Welzijn bij verandering

Belangrijke organisatieverandering op de agenda? Geef uw werknemers en leidinggevenden de veerkracht om er beter mee om te gaan. Met onze opleidingen bent u zeker van een trefzekere aanpak en een geslaagde organisatieverandering.

Bekijk alle opleidingen