null Sensibiliseringsmateriaal

D Sensibiliseringsmateriaal

Gezond bewegen en eten, rugsparend werken, stoppen met roken, … Werknemers met aandacht voor die topics voelen zich beter in hun vel op de werkvloer. En presteren beter. Sensibiliseer hen daarom met passende communicatietools. En vergroot de duurzame inzetbaarheid van uw werkkrachten.

Een affiche in een kleedkamer rond mentale weerbaarheid? Een brochure over cholesterol? Of een video over griepvaccinatie in de kantine? Maak als werkgever, HR-medewerker of preventieadviseur een inschatting van welke personen u moet bereiken en welke media zij het best oppikken.

Doe een beroep op het uitgebreide sensibiliseringsmateriaal van Groep IDEWE. Dat vindt u gemakkelijk op onze klantenzone my.idewe.be. Ons aanbod omvat alle actuele welzijnstopics: van psychosociale belasting over ergonomie tot het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Elke informatiefiche, affiche, brochure, … is geschreven in taal die iedereen kan begrijpen. Zo gaat iedere werknemer helder geïnformeerd – en dus veilig en gezond – aan het werk.

UW WERKNEMERS EFFICIËNT BEWUST MAKEN VAN RISICO’S

Affiche stressbalancer als sensibiliseringsmateriaal IDEWE

Onze inhoudelijke experts en documentatiedienst bieden u een compleet aanbod van sensibiliseringsmateriaal. Zo gaan we te werk:

  • Op basis van onze ervaring en wetenschappelijke studies, bepalen we voor welke domeinen de nood aan bewustmaking het grootst is. We kiezen de meest geschikte communicatievorm. En werken het materiaal uit.
  • Uw organisatie heeft haar eigen specifieke risico’s. Leg dus gerust uw concrete uitdaging rond sensibilisering voor aan onze experts. Blijkt de vraag naar een publicatie over het thema voldoende groot? Dan verzorgen we nieuw sensibiliseringsmateriaal. Hebt u eerder een nichevraag? Dan kunt u rekenen op doelgerichte ondersteuning.
  • U vindt al ons sensibiliseringsmateriaal op onze klantenzone my.idewe.be als digitale download. Verspreidt u graag een papieren versie van bijvoorbeeld een affiche of brochure? Mail dan documentatiedienst@idewe.be.
    Ook als u nog geen klant bent bij Groep IDEWE, kunt u materiaal bestellen – maximaal tien stuks.

MAAK KENNIS MET ONS SENSIBILISERINGSMATERIAAL

Polsbandjes-respect-week-tegen-pesten

Met professioneel, doelgericht sensibiliseringsmateriaal wint u tijd, want u hoeft zelf geen moeilijke thema’s om te zetten in heldere taal. U weet ook meteen zeker dat de boodschap aankomt bij uw werknemers.

Dit zijn enkele van onze populairste thema’s:

  • Griep en vaccinatie. We bundelden feiten en fabels over het virus en de preventie ervan.
  • Grensoverschrijdend gedrag. We ontwikkelden bijvoorbeeld communicatietools en gadgets rond pesten op het werk voor organisaties (Week tegen Pesten).
  • Ergonomie. Heel wat organisaties vragen naar onze brochures en affiches over heffen en tillen, rug- en neksparend werken en ergonomisch beeldschermwerk.
     

De Safety Instruction Box verdient een bijzondere vermelding. Dankzij die interactieve speldoos leren alle werknemers, ook anderstalige, onveilige werksituaties herkennen.

Download uw sensibiliseringsmateriaal op de klantenzone my.idewe.be, of mail documentatiedienst@idewe.be.