Terug Templates en documenten welzijn en preventie

Templates en documenten welzijn en preventie

Documentatie en wetgeving, procedures en policy’s rond welzijn en veiligheid op de werkvloer? Die brengen structuur in je preventiebeleid en vormen zo een cruciale bouwsteen voor jouw dynamisch risicobeheersingsysteem (DRBS). Je hebt vast en zeker al heel wat documenten binnen je organisatie ter beschikking. Maar …

  • Hoe scheid je het kaf van het koren?
  • Hoe weet je precies wat er leeft in je sector?
  • Hoe pas je dat alles tijdefficiënt toe in jouw organisatie?
Onze kennismanagers stellen templates en voorbeelddocumenten op, altijd beschikbaar in je gepersonaliseerde online klantenzone My IDEWE.

Je preventie stroomlijnen in 3 stappen

Met de juiste informatie en documentatie, afgestemd op jouw organisatie, wordt werken aan welzijn en preventie een stuk comfortabeler. Dat gaat zo:

Computer
  1. Screening – Onze experts checken de actualiteit en de wetgeving op nieuwigheden die relevant zijn voor jouw sector of welzijnsdomein.
  2. Hertaling – Ze passen bestaande documenten aan, maken nieuwe formulieren en verklaren de wijzigingen in heldere artikels. De documentatie varieert van procedures en checklists tot invulsjablonen en video- en fotomateriaal.
  3. Publicatie – Je vindt de nieuwe en bijgewerkte templates en modeldocumenten terug in je klantenzone: My IDEWE of 'Mijn Preventie' voor het onderwijs.

Zó worden je documenten nog doeltreffender

Hoe help je ons om de kwaliteit van onze materialen rond welzijn en preventie te verbeteren?

  • Bezorg ons je feedback. Daarmee finetunen onze experts je templates en andere documenten.
  • Vertel ons naar wat je op zoek bent. Mocht dit document nog niet in onze databank zitten, bekijken we of en waar we deze informatie voor je kunnen ophalen.

Leer hoe je het maximum haalt uit onze templates en voorbeelddocumenten

Bij een 360°-aanpak en duurzame oplossingen horen ook sterke opleidingen, op alle niveaus van je organisatie. Een greep uit ons opleidingsaanbod:

Blijf altijd op de hoogte: schrijf je in op de IDEWE-nieuwsbrief

 

Met duiding van autonome experts, én in heldere taal!

Blijf mee met alle ontwikkelingen in welzijn & preventie

Ontvang als eerste updates rond wetswijzigingen