Veilig en gezond werken in uw kmo

Van zodra u een werknemer in dienst neemt, moet u verplicht aansluiten bij een externe preventiedienst, zoals IDEWE. Onze comfort-formule helpt u om uw werknemers gezond en veilig aan het werk te houden. En dat is ook goed voor het succes van uw onderneming.

Waarom inzetten op het welzijn van uw werknemers?

35,4% van de Belgische werknemers kampt met een gezondheidsprobleem

Veiligheid is van het grootste belang in een kmo. Zeker wanneer u in een risicovolle sector zit. Wij ondersteunen u bij het opstellen van veiligheidsvoorschriften voor al uw werknemers om arbeidsongevallen te vermijden.

Werknemers zoeken een betrouwbare werkgever die inzit met hun mentale gezondheid. IDEWE helpt u hun werkvermogen en veerkracht te versterken zodat ze met plezier aan het werk blijven.

En is uw onderneming ook voorbereid op de gevaren van cybercriminaliteit, de klimaatcrisis en de doorgedreven digitalisering? Samen met IDEWE vindt u het juiste evenwicht tussen productiviteit en veiligheid.

IDEWE ondersteunt uw kmo

Onze comfort-formule biedt u een starterspakket met welzijnsvoordelen

Hiermee bent u altijd in orde met de huidige wetgeving en klaar voor inspectie!

Ontdek de comfort-formule van IDEWE voor kmo's

Veilig en gezond werken in uw kmo

Leer het volledige aanbod van IDEWE in uw sector kennen

Of ga zelf aan de slag met een van onze opleidingen. Alle opleidingen van Groep IDEWE komen in aanmerking voor financiƫle steun via de KMO-portefeuille.

Nog geen IDEWE klant? 

Ik wil klant worden