Terug Opleidingen veiligheid en risicobeheersing

Opleidingen veiligheid en risicobeheersing

Leer hoe je de risico's die verbonden zijn aan jouw sector en organisatie het hoofd biedt. Bescherm je werknemers met opleidingen voor transport-, arbeids-, machine- en elektrische veiligheid. En krijg te horen hoe je werk maakt van een actieve veiligheidscultuur, en welke verbeteringen nodig zijn om veiliger te werken.

beschermingsmiddelen

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn pas nuttig als u en uw werknemers weten wanneer en hoe ze te gebruiken. Onze experts wijzen u de weg.

Bekijk alle opleidingen
brand-en-explosieveiligheid

Brand- en explosieveiligheid

Wat doet u bij brand of andere noodsituaties in uw organisatie? Onze experts leren u een doordacht brandpreventiebeleid en noodplan opzetten. Zo minimaliseert u de risico's en grijpt u daadkrachtig in.

Bekijk alle opleidingen
Chemische-fysische-en-biologische-risicos

Chemische, fysische en biologische risico's

Krijgen uw werknemers te maken met biologische, chemische en fysische risico's op de werkvloer? Dan vroeg u zich vast al af of u genoeg voorzorgsmaatregelen nam. In onze opleidingen krijgt u antwoord op de uiteenlopendste vragen, en tips voor een veilige en gezond aanpak.

Bekijk alle opleidingen
Elektrische-veiligheid

Elektrische veiligheid

Laat u uw personeel werken aan, met of in de omgeving van elektrische installaties? Dan hebben ze daarvoor een bekwaamheidsattest nodig. Ontdek ons aanbod met vereiste BA4- en BA5-opleidingen.

Bekijk alle opleidingen
Transport-lading-logistiek

Transport, lading en logistiek

De transport- en logistieke sector kent zijn eigen specifieke arbeidsrisico's. Onze deskundigen helpen u aangepaste maatregelen treffen zodat de veiligheid van uw werknemers altijd op de eerste plaats staat.

Bekijk alle opleidingen
VCA

VCA

Draagt uw organisatie een VCA-certificaat? Dan moeten uw operationele medewerkers en leidinggevenden een veiligheidsopleiding voltooien én slagen voor het examen. Onze lesgevers voorzien grondige begeleiding en illustreren de leerstof met praktijkgerichte voorbeelden.

Bekijk alle opleidingen
veilig-duurzaam-bouwen

Veilig en duurzaam bouwen

Gaan uw werknemers vaak aan de slag met ladders, (rol)steigers of hoogtewerkers? Dan is het cruciaal om hen extra te beschermen. In onze opleidingen leren ze veilig werken in de hoogte.

Bekijk alle opleidingen
veilligheidscultuur

Veiligheidscultuur en -vaardigheden

Onze experts helpen u bouwen aan uw veiligheidscultuur. Vorming, training en opleiding helpen u uw beleid stevig te verankeren in uw organisatie.

Bekijk alle opleidingen