Tot 30/06/2021 gaan de open opleidingen niet klassikaal door (in fysieke aanwezigheid van deelnemers), in lijn met de huidige coronamaatregelen.
De opleiding worden zo veel mogelijk digitaal aangeboden: via online applicaties op de opleidingsdag(en) waarop de deelnemers zijn ingeschreven.

De incompany opleidingen gaan door, op voorwaarde dat er rekening gehouden wordt met de hygiënische richtlijnen en social distancing.
Incompany opleidingen vinden plaats in de vertrouwde omgeving van de deelnemers en worden op maat gemaakt van één specifieke werkgever.
Onze randvoorwaarden voor incompany opleidingen vindt u terug in het coronacharter ‘IDEWE veilig op locatie’.

Verken ons uitgebreid opleidingsaanbod

Bij een 360°-aanpak en duurzame oplossingen horen sterke opleidingen, op alle niveaus van uw organisatie. Ze zijn de motor van uw beleid en brengen kennis tot leven op de werkvloer.

IDEWE is uw partner bij uitstek voor opleidingen en infosessies in alle disciplines van preventie en welzijn. Al onze opleidingen worden gedragen door experten met ruime praktijkervaring. Ontdek ons aanbod

Zoek een opleiding

Ontdek al onze opleidingsthema's

Ons aanbod telt meer dan 250 opleidingen en groeit elk jaar. Daarom verdeelden we het in 9 grote thema's.

Klik op een opleidingsthema voor meer informatie:

Vertrouw op trefzekere opleidingen

Ons aanbod bestaat uit verschillende opleidingstypes. Zo kan u zelf bepalen welke lesvorm het beste bij uw doelstellingen past:

  • Open opleidingen: toegankelijk voor iedereen
  • Incompany en op maat opleidingen: bij u in de organisatie en toegespitst op uw opleidingsnoden en organisatiecultuur
  • Info- & netwerksessies: gratis sessies om snel op de hoogte te blijven van de laatste trends en recente wetswijzigingen
  • Webinars: onlinepresentaties waarbij u via chat vragen stelt aan de spreker, en die u achteraf nog eens kunt herbekijken
  • E-learning & blended learning: interactieve onlineleermodules waar in het geval van blended learning nog een of meerdere lesmomenten op volgen

Uw opleidingskosten gedeeltelijk terugbetaald?

Vaak hebt u recht op subsidies om uw opleidingen te financieren. Kijk snel na voor welke voordelen u in aanmerking komt.