Er is beslist om tot 31/12 de open opleidingen niet klassikaal (in fysieke aanwezigheid van deelnemers) te laten doorgaan. Ze worden daarentegen zo veel mogelijk digitaal aangeboden, d.w.z.
  • online (via Skype en later deze maand ook Teams) op de opleidingsdag(en) waarop de deelnemers zijn ingeschreven
  • via e-learning voor wat betreft de Nederlandstalige opleidingen eerstehulpverlening. We hopen dat klanten in deze uitzonderlijke tijd maximaal ingaan op deze digitale aanbiedingsvorm waardoor nog dit jaar hun opleidingsnoden ingewilligd worden.
Onze incompany opleidingen gaan door als er voldoende rekening kan gehouden worden met de hygiënische richtlijnen  en 'de richtlijn rond social distancing'. Incompany opleidingen zijn opleidingen die plaatsvinden in de vertrouwde omgeving (van de deelnemers) en op maat werden gemaakt van één specifieke werkgever.

Verken ons uitgebreid opleidingsaanbod

Bij een 360°-aanpak en duurzame oplossingen horen sterke opleidingen, op alle niveaus van uw organisatie. Ze zijn de motor van uw beleid en brengen kennis tot leven op de werkvloer.

IDEWE is uw partner bij uitstek voor opleidingen en infosessies in alle disciplines van preventie en welzijn. Al onze opleidingen worden gedragen door experten met ruime praktijkervaring. Ontdek ons aanbod

Zoek een opleiding

Ontdek al onze opleidingsthema's

Ons aanbod telt meer dan 250 opleidingen en groeit elk jaar. Daarom verdeelden we het in 9 grote thema's.

Klik op een opleidingsthema voor meer informatie:

Vertrouw op trefzekere opleidingen

Ons aanbod bestaat uit verschillende opleidingstypes. Zo kan u zelf bepalen welke lesvorm het beste bij uw doelstellingen past:

  • Open opleidingen: toegankelijk voor iedereen
  • Incompany en op maat opleidingen: bij u in de organisatie en toegespitst op uw opleidingsnoden en organisatiecultuur
  • Info- & netwerksessies: gratis sessies om snel op de hoogte te blijven van de laatste trends en recente wetswijzigingen
  • Webinars: onlinepresentaties waarbij u via chat vragen stelt aan de spreker, en die u achteraf nog eens kunt herbekijken
  • E-learning & blended learning: interactieve onlineleermodules waar in het geval van blended learning nog een of meerdere lesmomenten op volgen

Uw opleidingskosten gedeeltelijk terugbetaald?

Vaak hebt u recht op subsidies om uw opleidingen te financieren. Kijk snel na voor welke voordelen u in aanmerking komt.