Ons aanbod


Waarom kies je voor Groep IDEWE?

Als toonaangevende groep bieden IDEWE vzw en IBEVE vzw je samen een kwalitatief hoogstaande en wetenschappelijk onderbouwde dienstverlening aan. Die richt zich op preventie in alle deelgebieden van welzijn, arbeid en milieu.

4 redenen om te kiezen voor Groep IDEWE:

1. Ga voor een ijzersterk preventiebeleid met onze 360°-benadering

Je wilt gezonde werknemers die veilig aan de slag gaan in een optimale werkomgeving? En die daarvoor de juiste kennis en tools in handen hebben? Groep IDEWE brengt deze vier componenten samen in een geïntegreerde 360°-benadering. Je leert hoe de componenten elkaar beïnvloeden in je organisatie. Zo vorm je de basis voor een slim preventie- en welzijnsbeleid, mét resultaat.

Lees meer over onze geïntegreerde 360°-benadering


2. Wetenschappelijk onderbouwde dienstverlening

Wetenschappelijk onderzoek van onze afdeling Kennis, Informatie en Research (KIR) vormt de basis van ons hele aanbod. Zo ben je zeker van diensten en tools, opleidingen en strategieën die je beleid sterker maken.

Lees meer over ons wetenschappelijk onderzoek


3. Dienstverlening op maat van jouw organisatie

Bij Groep IDEWE werken we op maat van jouw organisatie. We stellen een meerjarig traject op samen met jou. Zo pakken we je uitdagingen doordacht en op lange termijn aan.

Lees meer over onze dienstverlening op maat


4. Kwaliteit staat centraal

We bieden je alleen hoogwaardige en betrouwbare diensten. Om die hoge kwaliteitsstandaard te behouden, werken we met een vast preventieteam met een specialisatie in de meest uiteenlopende domeinen.

Lees meer over het belang van kwaliteit
 

Word vandaag nog klant

Onze klanten aan het woord


Blijf altijd op de hoogte: schrijf je in op de IDEWE-nieuwsbrief

 

Met duiding van autonome experts, én in heldere taal!

Blijf mee met alle ontwikkelingen in welzijn & preventie

Ontvang als eerste updates rond wetswijzigingen