null Goed voelen op het werk

A Goed voelen op het werk

Elke job heeft minder leuke kantjes en gaat gepaard met stress en tegenslagen. Hoe komt het dat sommige mensen daarmee beter omspringen? Wel, ze beschikken over veerkracht, de juiste mindset en goede copingmechanismen: manieren om met stress, problemen of moeilijke gebeurtenissen om te gaan.

Geluk op de werkvloer is een hefboom voor prestaties en productiviteit. Bovendien zijn tevreden werknemers trouwer én gedroomde ambassadeurs voor uw organisatie.

Als werkgever moet u daarom op tijd ingrijpen bij signalen van stress en burn-out, een positieve en energieke werkomgeving creëren en de bevlogenheid van uw werknemers bewaren.

Met de begeleiding van onze experten krijgen uw werknemers de juiste handvaten aangereikt om zich gelukkiger en evenwichtiger te voelen en om beter bestand te zijn tegen stress.

Hecht voldoende belang aan een positieve werkomgeving

conversatie groep

Toon aandacht voor het welbevinden van uw werknemers:

  1. Peil naar het geluks- en gezondheidsniveau – de Employee Fit Survey toont u hoe goed uw werknemers zich voelen.
  2. Sensibiliseer en motiveer – promoot een gezonde levensstijl en slaapgewoontes, train veerkracht, rust- en ontspanningstechnieken.
  3. Creëer een positieve werkomgeving – benadruk het belang van in balans te zijn, respecteer rusttijden, versterk de groepsdynamiek.

Krik het geluksgevoel van uw werknemers op

fabriek groep
  • Respecteer rusttijden en verlofperiodes
  • Laat uw werknemers af en toe onbereikbaar zijn
  • Las fika-momenten in: gezellige koffiepauzes om op adem te komen.

Neem ‘goed voelen op het werk’ au sérieux

Bij een 360°-aanpak en duurzame oplossingen horen ook sterke opleidingen, op alle niveaus van uw organisatie. Een greep uit ons opleidingsaanbod rond goed voelen op het werk:

Leg ons uw uitdaging rond goed voelen op het werk voor

Wilt u goed voelen in uw organisatie duurzaam aanpakken? Een antwoord op concrete vragen? Wij gaan samen met u voor slimme en doelgerichte oplossingen.

Deel uw uitdaging met onze experten

Antwoord op úw uitdaging

Slimme preventie vereist maatwerk. Vertrouw dus op een dienstverlener die uw preventie- en welzijnsnoden door en door kent. Klik uw sector aan en ontdek onze oplossingen.