Terug Info- en netwerksessies

Info- en netwerksessies

Bijleren over preventie, bijpraten met professionals

Tijdens de info- en netwerksessies van Groep IDEWE komt u alles te weten over:

 • nieuwe of gewijzigde welzijnswetgeving
 • actuele topics die uw aandacht verdienen
 • vernieuwende tools om het welzijn in uw organisatie te monitoren en te verbeteren

Een of twee experts belichten de items in detail en beantwoorden al uw vragen. Soms verwerken zij ook een getuigenis of een praktijkoefening in hun presentatie.

U krijgt daarbij de kans om uitgebreid met vakgenoten van gedachten te wisselen. Goed voor een inspirerende leerervaring die u helpt om welzijn en preventie proactief te benaderen.
 

Bekijk de komende info- en netwerksessies

 

Altijd mee met actuele topics en nieuwe wetgeving en tools

Preventie en welzijn op het werk vormen de corebusiness van Groep IDEWE. We hebben deskundigen in huis voor 9 welzijns- en preventiedomeinen. En het zijn diezelfde experts die onze info- en netwerksessies verzorgen. Waarom wij u onze info- en netwerksessies aanbevelen:

 • actueel – U komt wellicht handen tekort om al uw welzijns- en preventietaken uit te voeren. Hoe zorgt u er ook nog eens voor dat u mee bent met alles wat er beweegt? Een info- en netwerksessie brengt u in een mum van tijd op de hoogte.
 • relevant – Gaat u in op onze uitnodiging voor een info- of netwerksessie? Dan mag u er zeker van zijn dat u met waardevolle inzichten naar buiten gaat. Onze experts stemmen de sessies volledig af op de uitdaging van uw sector en vakgebied.
 • praktisch – Als het gaat over nieuwe wetgeving en topics, wilt u vooral weten hoe u die regels en inzichten in de praktijk brengt. Onze experts besteden uitvoerige aandacht aan die vertaalslag.
 • interactief – Stel uw vragen aan onze experts en krijg meteen advies op maat. Op sommige sessies is er ook een infostand die u vernieuwende diensten en tools laat ontdekken.
 • sociaal – U hebt meestal veel gemeen met de andere deelnemers. Zo organiseren we ook sessies specifiek voor hr, preventieadviseurs of vertrouwenspersonen. Elke sessie biedt dus een uitgelezen kans om te netwerken met collega’s uit uw sector en om de zaken vanuit een andere, verrassende invalshoek te bekijken.

 

Info- en netwerksessies: eenvoudig inschrijven, gratis deelnemen

Waar vindt u onze info- en netwerksessies en hoe neemt u deel? Eenvoudig:

 1. Bekijk onze kalender of check de eerstvolgende info- en netwerksessies onderaan op deze pagina. Als klant krijgt u bovendien mailuitnodigingen voor relevante sessies.

 2. Zoek niet naar de kostprijs: elke info- of netwerksessie is gratis voor klanten van Groep IDEWE.

 3. Schrijf alle deelnemers online in.

 4. Check uw mailbox voor uw inschrijvingsbevestiging via e-mail. Twee weken voor de start van de opleiding ontvangt u een mailtje met praktische info (locatie, parking, FAQ).

Kunt u de infosessie uiteindelijk toch niet bijwonen? Laat een collega in uw plaats komen.

Leer bij wanneer het u past

We organiseren onze info- en netwerksessies op momenten die uw doelgroep het best uitkomen: in de vroege ochtend (met een ontbijt), op de middag of in de latere namiddag. We bieden ook almaar meer infosessies aan als webinar, zodat u nieuwigheden online oppikt.

Leg uw info- en netwerksessies nu vast

Wilt u de wetgeving rond preventie en welzijn en de specifieke uitdagingen in uw sector een stap voor zijn?
Met de info- en netwerksessies lukt dat op de meest efficiënte manier.

Bekijk het aanbod en schrijf u in

 

Duik in ons aanbod van netwerk- en infosessies

Bij een 360°-aanpak en duurzame oplossingen horen sterke opleidingen, op alle niveaus van uw organisatie:

Onze klanten aan het woord


Blijf altijd op de hoogte: schrijf u in op de IDEWE-nieuwsbrief

 

Met duiding van autonome experts, én in heldere taal!

Blijf mee met alle ontwikkelingen in welzijn & preventie

Ontvang als eerste updates rond wetswijzigingen