Terug Info- en netwerksessies

Info- en netwerksessies

Bijleren over preventie, bijpraten met professionals

Tijdens de info- en netwerksessies van Groep IDEWE kom je alles te weten over:

 • nieuwe of gewijzigde welzijnswetgeving
 • actuele topics die je aandacht verdienen
 • vernieuwende tools om het welzijn in je organisatie te monitoren en te verbeteren

Een of twee experts belichten de items in detail en beantwoorden al je vragen. Soms verwerken zij ook een getuigenis of een praktijkoefening in hun presentatie.

Je krijgt daarbij de kans om uitgebreid met vakgenoten van gedachten te wisselen. Goed voor een inspirerende leerervaring die je helpt om welzijn en preventie proactief te benaderen.
 

Bekijk de komende info- en netwerksessies

 

Altijd mee met actuele topics en nieuwe wetgeving en tools

Preventie en welzijn op het werk vormen de corebusiness van Groep IDEWE. We hebben deskundigen in huis voor 9 welzijns- en preventiedomeinen. En het zijn diezelfde experts die onze info- en netwerksessies verzorgen. Waarom wij je onze info- en netwerksessies aanbevelen:

 • actueel – Je komt wellicht handen tekort om al je welzijns- en preventietaken uit te voeren. Hoe zorg je er ook nog eens voor dat je mee bent met alles wat er beweegt? Een info- en netwerksessie brengt je in een mum van tijd op de hoogte.
 • relevant – Ga je in op onze uitnodiging voor een info- of netwerksessie? Dan mag je er zeker van zijn dat u met waardevolle inzichten naar buiten gaat. Onze experts stemmen de sessies volledig af op de uitdaging van je sector en vakgebied.
 • praktisch – Als het gaat over nieuwe wetgeving en topics, wil je vooral weten hoe je die regels en inzichten in de praktijk brengt. Onze experts besteden uitvoerige aandacht aan die vertaalslag.
 • interactief – Stel je vragen aan onze experts en krijg meteen advies op maat. Op sommige sessies is er ook een infostand die je vernieuwende diensten en tools laat ontdekken.
 • sociaal – Je hebt meestal veel gemeen met de andere deelnemers. Zo organiseren we ook sessies specifiek voor hr, preventieadviseurs of vertrouwenspersonen. Elke sessie biedt dus een uitgelezen kans om te netwerken met collega’s uit jouw sector en om de zaken vanuit een andere, verrassende invalshoek te bekijken.

 

Info- en netwerksessies: eenvoudig inschrijven, gratis deelnemen

Waar vind je onze info- en netwerksessies en hoe neem je deel? Eenvoudig:

 1. Bekijk onze kalender of check de eerstvolgende info- en netwerksessies onderaan op deze pagina. Als klant krijg je bovendien mailuitnodigingen voor relevante sessies.

 2. Zoek niet naar de kostprijs: elke info- of netwerksessie is gratis voor klanten van Groep IDEWE.

 3. Schrijf alle deelnemers online in.

 4. Check je mailbox voor je inschrijvingsbevestiging via e-mail. Twee weken voor de start van de opleiding ontvang je een mailtje met praktische info (locatie, parking, FAQ).

Kun je de infosessie uiteindelijk toch niet bijwonen? Laat een collega in je plaats komen.

Leer bij wanneer het jou past

We organiseren onze info- en netwerksessies op momenten die je doelgroep het best uitkomen: in de vroege ochtend (met een ontbijt), op de middag of in de latere namiddag. We bieden ook almaar meer infosessies aan als webinar, zodat je nieuwigheden online oppikt.

Leg je info- en netwerksessies nu vast

Wil je de wetgeving rond preventie en welzijn en de specifieke uitdagingen in je sector een stap voor zijn?
Met de info- en netwerksessies lukt dat op de meest efficiënte manier.

Bekijk het aanbod en schrijf je in

 

Blijf altijd op de hoogte: schrijf je in op de IDEWE-nieuwsbrief

 

Met duiding van autonome experts, én in heldere taal!

Blijf mee met alle ontwikkelingen in welzijn & preventie

Ontvang als eerste updates rond wetswijzigingen