null Opleidingen vitaliteit en werkvermogen

Opleidingen vitaliteit en werkvermogen

Vitale werknemers zijn gelukkiger en presteren beter. Hoe u hun welzijn ook op het werk verzekert? Bied hen opleidingen uit het Fit4Work-aanbod aan: zo bevordert u een gezonde levensstijl. Laat hen bijvoorbeeld bijleren over gezonde voeding, beweging, stoppen met roken en de gevolgen van alcohol, drugs en medicatie. Zelf leert u hoe u de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers vergroot, en aan welke voorwaarden uw beleid moet voldoen.

dummy

Alcohol, medicatie en drugs

Hoe gaat uw organisatie om met alcohol, medicatie en drugs? Maak het thema bespreekbaar door voorlichting en vorming aan te bieden. Kies uit opleidingen voor werknemers of leidinggevenden.

Bekijk alle opleidingen
dummy

Gezond bewegen

Uw werknemers meer laten bewegen op het werk? Dat doet u op twee manieren: met een grondige mentaliteitswijziging in uw organisatie. Én door in te zetten op een evenwichtige mix van bewegen, staan en zitten. In onze opleidingen krijgt u pasklare tips voor beide.

Bekijk alle opleidingen
Gezonde voeding

Gezonde voeding

Geen betere plek dan de werkvloer om gezonde voedingsgewoontes te promoten. Met deze vormingen sensibiliseert u uw medewerkers en zet u hen aan tot een duurzame gedragsverandering.

Bekijk alle opleidingen
Mentaal fitte werknemers

In balans - Mentaal fit

Mentaal fitte werknemers voelen zich gelukkiger en zijn weerbaarder tegen stress. Met deze workshops en vormingen raken ze weer in balans op basis van een gezonde levensstijl.

Bekijk alle opleidingen
Niet roken

Niet roken

Steun uw werknemers in hun strijd tegen de sigaret. Ondersteun hen met een gebalanceerd rookstopbeleid en voorzie initiatieven om stoppen gemakkelijker te maken. Hoe u dat aanpakt? Reken op coaching en kennis van onze ervaren rookstopbegeleiders.

Bekijk alle opleidingen