D Webinaires

Les webinaires sont des présentations ou formations interactives en ligne sur divers sujets. Chaque webinaire dure environ une heure.

 • Utilisez le chat pour poser vos questions aux experts compétents.
 • Faites votre choix parmi nos webinaires gratuits et payants.
 • Recevez rapidement des informations sur des sujets actuels et sur la modification de la législation.
 • Suivez un cours depuis votre bureau
 • Regardez la formation à nouveau par la suite.

Digitale, interactieve infosessies en opleidingen

Werkt u aan meer preventie en welzijn in uw organisatie? Dan weet u dat het domein voortdurend beweegt en dat u dus moet blijven bijleren. Maar waar vindt u de tijd? Een webinar – dat is een online infosessie of opleiding – biedt de oplossing.

Volgt u een webinar? Dan doorgrondt u een thema of een nieuwe dienst of tool in maximaal één uur tijd. Met een van onze inhouse experts als gids. U volgt de sessies live mee, stelt uw vragen rechtstreeks aan de lesgever en krijgt een link om het webinar later te herbekijken.

Op die manier blijft u uw organisatie verder ontwikkelen en komt uw welzijns- en preventiebeleid tot leven.

Vind uw webinar

 

Intuïtieve, relevante en praktijkgerichte leerervaring

Preventie en welzijn op het werk vormen de corebusiness van Groep IDEWE. We hebben deskundigen in huis voor 9 welzijns- en preventiedomeinen. En het zijn diezelfde experts die onze webinars verzorgen. Hoe een webinar van Groep IDEWE u precies helpt?

 • snelheid – Een nieuwe uitdaging die de kop opsteekt of een wetswijziging waarop u zich moet voorbereiden? Webinars geven onze experts de kans om u meteen in te lichten. En dat in een beknopte (45 à 60 minuten) en welomlijnde vorm.
 • interactie – U of uw werknemers volgen thuis of op kantoor mee, de lesgever staat in een professionele studio. Ondertussen kunt u uw vragen voorleggen of onduidelijkheden signaleren. Daarvoor zorgt de chatfunctie. U krijgt antwoord van de expert of van een moderator achter de schermen.
 • praktijk – Onze experts kennen uw domein, sector en uitdagingen door en door. Om u optimaal te helpen, vertalen ze de theorie altijd naar de praktijk. Zo brengt elke webinar u waardevolle inzichten en technieken bij om uw welzijns- en preventiebeleid te stroomlijnen.
 • eenvoud – U neemt deel aan webinars waar u maar wilt. En op uw favoriete toestel: een computer, tablet of smartphone. U volgt de webinars op een intuïtief online platform en hoeft dus geen extra software te downloaden. Na afloop krijgt u een weblink naar de video en herbekijkt u het webinar opnieuw wanneer u wilt.

Uw webinars vastleggen, financieren en (her)bekijken

Waar vindt u onze webinars en hoe neemt u deel? Dit moet u weten:

 • Bekijk onze kalender of check de eerstvolgende webinars onderaan op deze pagina. Als klant krijgt u mailuitnodigingen voor relevante webinars. • Productwebinars, die een dienst of tool introduceren, zijn gratis. Check de website voor de prijzen van opleidingswebinars en online infosessies.
 • Ga voor de betalende webinars ook na of u recht hebt op financiële steunmaatregelen van de overheid (kmo-portefeuille of chèques-formation) of van uw sectororganisatie.
 • Schrijf u of uw werknemers online in en check uw mailbox voor uw inschrijvingsbevestiging. Na inschrijving ontvangen de deelnemers meteen hun inschrijvingslink. We sturen ook reminders op de dag van het webinar, een uur voor de start én 5 minuten voor de start.
 • Bent u niet beschikbaar op het geplande tijdstip? Schrijf u toch in. En volg het webinar later via de herbekijklink.
 • Ga op het moment van het webinar comfortabel zitten, neem uw laptop, tablet of smartphone erbij en check uw internetverbinding. Mist u toch een stukje van het webinar? Geen probleem, u krijgt een link om alles opnieuw te bekijken.
 • Vul na het webinar de korte evaluatie in – zo doen we het elke keer beter.

Bijleren op een innovatieve manier? Ga voor e-learning

E-learnings zijn virtuele opleidingen die u volgt wanneer u maar wilt. En op eigen tempo. Groep IDEWE biedt ook gemengde leerformules aan, waarbij een opleiding bestaat uit traditioneel en online leren: blended learning

Boek uw webinars rond preventie en welzijn nu

De snelste manier om bij te leren en bij te blijven op welzijns- en preventievlak? De webinars van Groep IDEWE. In amper een uur tijd krijgt u nieuwe kennis, inzichten en technieken waarmee u meteen aan de slag kunt. U herbekijkt de webinars bovendien zo vaak u maar wilt.

Schrijf u in.

Découvrez notre offre de formations

Une approche à 360° et des solutions durables impliquent de solides formations, à tous les niveaux de votre organisation :

DÉCOUVREZ-EN PLUS SUR NOS WEBINAIRES

Vous souhaitez en savoir plus sur nos Webinaires ? Vous cherchez une formation sur mesure ?

Posez vos questions à nos experts

Une réponse à votre défi

Une prévention intelligente est un travail sur mesure. Faites dès lors appel à nos experts, qui connaissent vos besoins en matière de prévention et de bien-être. Cliquez sur votre secteur et découvrez nos solutions.