Bijscholing hulpverlener 2022 via e-learning

Inhoud

Voor eerstehulpverleners is bijscholing essentieel. Ze scherpen hun eerder opgebouwde kennis en vaardigheden aan en doen nieuwe inzichten en technieken op.

Zolang de maatregel van het verplicht telethuiswerk van toepassing blijft, moet de bijscholing in principe op afstand gevolgd worden (dus zonder praktijkoefeningen in fysieke aanwezigheid van de cursisten). IDEWE biedt de bijscholing 2022 tot 28/02/2022 aan via e-learning (4 uur).

Elk jaar focust de bijscholing op een centraal thema. In 2022 staan we stil bij en geven we tips rond de psychologische opvang bij het verlenen van de eerste hulp. In maart 2021 werd de vijfjaarlijkse update van de reanimatierichtlijnen gepubliceerd. Tijdens de bijscholing van 2021 en 2022 worden de basisreanimatie en het gebruik van de AED opnieuw toegelicht en ingeoefend.

Schrijft u uw hulpverlener(s) in voor de bijscholing 2022 via e-learning?
Bezorg ons dan hun naam, voornaam en e-mailadres (individueel e-mailadres, géén gedeeld adres). Iedere deelnemer ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord. Via deze persoonlijke login krijgt hij toegang tot de online leeromgeving en neemt hij vóór 28/02/2022 de e-learningmodules door. Dat kan op een moment dat voor hem past.

Attest?
Hulpverleners die de e-learningmodules hebben doorgenomen ontvangen een attest van bijscholing.

Praktisch

Opleidingstype
E-Learning
Doelgroep
Medewerkers die de basisopleiding hebben gevolgd en een getuigschrift van hulpverlener bezitten.
Duur
4 uur
Locatie
Online
Prijs
110,- EUR per deelnemer - vanaf 4 deelnemers: offerte op maat
Subsidie
KMO-portefeuille is niet mogelijk voor louter e-learning
Attest
Attest van deelname