StressBalancer: weerbaarder tegen uitputting, stress en spanningen op het werk

Inhoud

De onlinetool StressBalancer helpt uw werknemers om hun stressmanagement in kaart te brengen en te versterken. Via praktische oefeningen leren ze om beter voor zichzelf te zorgen. Zo verkleint u de kans op een burn-out en vergroot u het werkplezier.

StressBalancer als online stresstest

Uw werknemers doorlopen, op eigen tempo, de drie stappen van de StressBalancer.

  1. Ze vullen de Stressbarometer in: die korte vragenlijst peilt naar de werkbeleving en de manier waarop werknemers omgaan met stress op het werk.
  2. In Mijn stressprofiel krijgen werknemers een overzicht van hun sterktes en groeipunten op het vlak van stressmanagement.
  3. De training bevat doelgericht tips en oefeningen om hun persoonlijke weerbaarheid te versterken.

Uw werknemers krijgen een jaar lang toegang tot de StressBalancer. Op het einde van het traject ontvangen ze per mail een individueel adviesrapport.

Stress verminderen in blended leertraject

Voor een maximaal resultaat combineert u deze e-learning best met de workshop ‘Gezonde veerkracht voor werknemers’. Hebben uw werknemers veel last van stress? Dan kunt u ook kiezen voor een individueel reloadtraject dat verder bouwt op de resultaten van deze e-learning.

Wat voor type opleiding is het?

De StressBalancer is een onlinetool. Er is een Nederlandse, Franse en Engelse versie beschikbaar.

Schrijf uw werknemers in voor de e-learning StressBalancer en help hen om weerbaarder te worden tegen uitputting, stress en pesten.

Praktisch

Opleidingstype
E-Learning
Doelgroep
Iedere werknemer kan de StressBalancer inzetten in zijn of haar zoektocht naar meer weerbaarheid.
Duur
Locatie
Online
Prijs
Subsidie
Attest