Gezond (de)connecteren bij telewerk

Inhoud

Nu telewerk vaker de norm is, lijkt de verbondenheid met het werk des te meer in de kijker te staan. Het is belangrijk om op tijd te kunnen deconnecteren, rust te bieden aan onze hersenen, en tegelijkertijd is het belangrijk om geconnecteerd te blijven met het team en de organisatie.

Tijdens deze e-learning wordt stilgestaan bij de tools die werknemers zélf in handen hebben om hun werkdag zo optimaal mogelijk te beleven, ook van thuis uit. Er worden tips aangereikt om (1) je werkomgeving te optimaliseren, (2) je focus te behouden ondanks werkdruk en afleiding en (3) om desondanks in te zetten op verbondenheid met collega’s. Deze e-learning stelt werknemers in staat om meteen aan de slag te gaan met hun eigen (de)connectie gedrag.

Praktisch

Opleidingstype
E-Learning
Doelgroep
Werkgevers en medewerkers
Duur
45 minuten
Locatie
Online
Prijs
675,72 EURO (of 4 PE) basisprijs + 2 EURO per werknemer / Vanaf 1500 deelnemers: offerte op maat
Subsidie
KMO-portefeuille is niet mogelijk voor louter e-learning
Attest
Niet van toepassing
Hogervermeld opleidingstarief is een voorlopig tarief en is gebaseerd op de inschatting door het Federaal Planbureau (d.d. 6 september 2022) van de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen gedurende het laatste kwartaal van het jaar 2022. Wanneer blijkt dat de werkelijke index in januari 2023 afwijkt van de inschatting door het Federaal Planbureau (d.d. 6 september 2022), dan behoudt IDEWE het recht om de tarieven aan te passen aan de effectieve index conform de Codex Welzijn op het werk.