null Templates en documenten welzijn en preventie

D Templates en documenten welzijn en preventie

Documentatie en wetgeving, procedures en policy’s rond welzijn en veiligheid op de werkvloer? Die brengen structuur in uw preventiebeleid en vormen zo een cruciale bouwsteen voor uw dynamisch risicobeheersingsysteem (DRBS). U hebt vast en zeker al heel wat documenten binnen uw organisatie ter beschikking. Maar …

  • Hoe scheidt u het kaf van het koren?
  • Hoe weet u precies wat er leeft in uw sector?
  • Hoe past u dat alles tijdefficiënt toe in uw organisatie?
Onze kennismanagers stellen templates en voorbeelddocumenten op, altijd beschikbaar in uw gepersonaliseerde online klantenzone My IDEWE.

Uw preventie stroomlijnen in 3 stappen

Met de juiste informatie en documentatie, afgestemd op uw organisatie, wordt werken aan welzijn en preventie een stuk comfortabeler. Dat gaat zo:

Computer
  1. Screening – Onze experts checken de actualiteit en de wetgeving op nieuwigheden die relevant zijn voor uw sector of welzijnsdomein.
  2. Hertaling – Ze passen bestaande documenten aan, maken nieuwe formulieren en verklaren de wijzigingen in heldere artikels. De documentatie varieert van procedures en checklists tot invulsjablonen en video- en fotomateriaal.
  3. Publicatie – U vindt de nieuwe en bijgewerkte templates en modeldocumenten terug in uw klantportaal: My IDEWE of 'Mijn Preventie' voor het onderwijs.

Zó worden uw documenten nog doeltreffender

Hoe helpt u ons om de kwaliteit van onze materialen rond welzijn en preventie te verbeteren?

  • Bezorg ons uw feedback. Daarmee finetunen onze experts uw templates en andere documenten.
  • Vertel ons naar wat u op zoek bent. Mocht dit document nog niet in onze databank zitten, bekijken we of en waar we deze informatie voor u kunnen ophalen.

Leer hoe u het maximum haalt uit onze templates en voorbeelddocumenten

Bij een 360°-aanpak en duurzame oplossingen horen ook sterke opleidingen, op alle niveaus van uw organisatie. Een greep uit ons opleidingsaanbod:

Bent u op zoek naar een voorbeelddocument, informatie over wetgeving of een brochure?

Wilt u altijd de juiste (invul)documenten bij de hand hebben? Bent u op zoek naar een bepaalde brochure of informatie over wetgeving?

Contacteer onze documentatiedienst

Antwoord op úw uitdaging

Slimme preventie vereist maatwerk. Vertrouw dus op een dienstverlener die uw preventie- en welzijnsnoden door en door kent. Klik uw sector aan en ontdek onze oplossingen.