D Séances d'information

Nos séances d’information et séances de réseau gratuites vous fournissent de nombreuses informations. De plus, elles sont idéales pour élargir votre réseau :
 • Tenez-vous au courant des sujets actuels et des modifications ou des nouveautés de la législation.
 • En tant que client, vous pouvez assister gratuitement à toutes nos séances d’information et séances de réseau.
 • Posez toutes vos questions à une équipe multidisciplinaire d’experts en prévention.
 • Partagez votre expérience avec d’autres personnes issues de votre secteur

Altijd mee met actuele topics en nieuwe wetgeving en tools

Preventie en welzijn op het werk vormen de corebusiness van Groep IDEWE. We hebben deskundigen in huis voor 9 welzijns- en preventiedomeinen. En het zijn diezelfde experts die onze info- en netwerksessies verzorgen. Waarom wij u onze info- en netwerksessies aanbevelen:

 • actueel – U komt wellicht handen tekort om al uw welzijns- en preventietaken uit te voeren. Hoe zorgt u er ook nog eens voor dat u mee bent met alles wat er beweegt? Een info- en netwerksessie brengt u in een mum van tijd op de hoogte.
 • relevant – Gaat u in op onze uitnodiging voor een info- of netwerksessie? Dan mag u er zeker van zijn dat u met waardevolle inzichten naar buiten gaat. Onze experts stemmen de sessies volledig af op de uitdaging van uw sector en vakgebied.
 • praktisch – Als het gaat over nieuwe wetgeving en topics, wilt u vooral weten hoe u die regels en inzichten in de praktijk brengt. Onze experts besteden uitvoerige aandacht aan die vertaalslag.
 • interactief – Stel uw vragen aan onze experts en krijg meteen advies op maat. Op sommige sessies is er ook een infostand die u vernieuwende diensten en tools laat ontdekken.
 • sociaal – U hebt meestal veel gemeen met de andere deelnemers. Zo organiseren we ook sessies specifiek voor hr, preventieadviseurs of vertrouwenspersonen. Elke sessie biedt dus een uitgelezen kans om te netwerken met collega’s uit uw sector en om de zaken vanuit een andere, verrassende invalshoek te bekijken.

Info- en netwerksessies: eenvoudig inschrijven, gratis deelnemen

Waar vindt u onze info- en netwerksessies en hoe neemt u deel? Eenvoudig:

 1. Bekijk onze kalender of check de eerstvolgende info- en netwerksessies onderaan op deze pagina. Als klant krijgt u bovendien mailuitnodigingen voor relevante sessies.
 2. Zoek niet naar de kostprijs: elke info- of netwerksessie is gratis voor klanten van Groep IDEWE.
 3. Schrijf alle deelnemers online in.
 4. Check uw mailbox voor uw inschrijvingsbevestiging via e-mail. Twee weken voor de start van de opleiding ontvangt u een mailtje met praktische info (locatie, parking, FAQ).

Kunt u de infosessie uiteindelijk toch niet bijwonen? Laat een collega in uw plaats komen.

Leg uw info- en netwerksessies nu vast

We organiseren onze info- en netwerksessies op momenten die uw doelgroep het best uitkomen: in de vroege ochtend (met een ontbijt), op de middag of in de latere namiddag. We bieden ook almaar meer infosessies aan als webinar, zodat u nieuwigheden online oppikt.

Schrijf u in

Découvrez notre offre de séances d'information et séances de réseau :

Une approche à 360° et des solutions durables impliquent de solides formations, à tous les niveaux de votre organisation : 

 • Séance d'information | ElectrA, gestion en ligne des infos des salariés et planning Plus d'infos

Découvrez-en plus sur nos séances d'information

Vous souhaitez en savoir plus sur nos séances d’information ? Vous cherchez une formation sur mesure ?

Posez vos questions à nos experts

Une réponse à votre défi

Une prévention intelligente est un travail sur mesure. Faites dès lors appel à nos experts, qui connaissent vos besoins en matière de prévention et de bien-être. Cliquez sur votre secteur et découvrez nos solutions :