Bijscholing hulpverlener 2021 via e-learning

Inhoud

Voor eerstehulpverleners is bijscholing essentieel. Ze scherpen hun eerder opgebouwde kennis en vaardigheden aan en doen nieuwe inzichten en technieken op.

Zolang de maatregel van het verplicht telethuiswerk van toepassing blijft, moet de bijscholing in principe op afstand gevolgd worden (dus zonder praktijkoefeningen in fysieke aanwezigheid van de cursisten). IDEWE biedt de inhaalbijscholing 2021 tot 28/02/2022 aan via e-learning (4 uur).

Elk jaar focust de bijscholing op een centraal thema. Tijdens deze opfrissing is dat eerste hulp bij ‘regelmatig voorkomende’ letsels en situaties van onwel worden op het werk. Wat stel je vast en wat doe je? In deze bijscholing leren uw hulpverleners ook welke invloed de coronaregels hebben op de vier stappen van eerste hulp, de reanimatie en het gebruik van de AED.

Schrijft u uw hulpverlener(s) in voor de inhaalbijscholing 2021 via e-learning?
Bezorg ons dan hun naam, voornaam en e-mailadres (individueel e-mailadres, géén gedeeld adres). Iedere deelnemer ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord. Via deze persoonlijke login krijgt hij toegang tot de online leeromgeving en neemt hij vóór 28/02/2022 de e-learningmodules door. Dat kan op een moment dat voor hem past.

Attest?
Hulpverleners die de e-learningmodules hebben doorgenomen ontvangen een attest van bijscholing.

Praktisch

Opleidingstype
E-Learning
Doelgroep
Medewerkers die de basisopleiding hebben gevolgd en een getuigschrift van hulpverlener bezitten.
Duur
4 uur
Locatie
Online
Prijs
110,- EUR per deelnemer - vanaf 4 deelnemers: offerte op maat
Subsidie
KMO-portefeuille is niet mogelijk voor louter e-learning
Attest
Attest van deelname