Onlinegame Play it Safe

Inhoud

Onlinegame Play it Safe – naar een veilige werkplek

Wilt u de veiligheid in uw organisatie verbeteren? Laat uw werknemers dan oefenen met Play it Safe, een online gameplatform. Ze leren ze omgaan met verschillende gevaarlijke situaties die in uw organisatie kunnen voorkomen. En ontdekken ze hoe ze brand vermijden en hoe ze de evacuatie best organiseren.

Veiligheidsspel op maat van uw organisatie

Play it Safe is een flexibel spel. IDEWE past de gamesetting aan naar een werkomgeving die uw werknemers herkennen.

Het confronteert hen met levensechte situaties die vragen om kordate actie: een brand in de verkoopruimte, een ziekenhuiskamer evacueren, …Het spel test of uw werknemers gepast reageren. En houdt hun scores bij, zodat uw werknemers het de volgende keer nóg beter willen doen.  

Laagdrempelige preventie-oefeningen

Play it Safe lijkt in veel opzichten op populaire entertainmentgames. Het ziet er leuk uit, daagt werknemers uit en moedigt hen aan om de veiligheidsprocedures in te oefenen.

Het spel is ook een ideale werkpauze. Hebben uw werknemers maar vijf minuutjes? Tijd genoeg om in te loggen en een oefening af te ronden.

 

 

Praktisch

Opleidingstype
E-Learning
Doelgroep
Nieuwe werknemers leren dankzij Play it Safe hoe ze veilig reageren in gevaarlijke situaties. Ervaren werknemers frissen hun kennis op.
Duur
nvt
Locatie
Online
Prijs
Subsidie
nvt
Attest
nvt