Terug Opleidingen op maat en incompany

Opleidingen op maat en incompany

Opleidingen op maat voor minstens 6 collega’s

Hebben minstens zes personen in uw organisatie dezelfde opleidingsbehoefte? Dan loont het de moeite om een incompany opleiding te boeken. Die is volledig toegespitst op uw risico’s, activiteit en organisatiecultuur. En wordt verzorgd door een expert en geboren lesgever uit eigen huis.

Een incompany opleiding belicht wettelijk vastgelegde topics, actuele uitdagingen en concrete noden in uw organisatie. De lesgevers vertalen alle theorie ook altijd naar de praktijk. Zo plukt uw organisatie er meteen de vruchten van: een sterker beleid én concrete maatregelen.

Vertel ons gerust over uw opleidingsnoden. Elk van onze open opleidingen kan een opleiding op maat worden, die we inhouse geven bij u.

Vind inspiratie voor uw opleiding

 

Volledig toegespitst op de noden van uw organisatie

Preventie en welzijn op het werk vormen de corebusiness van Groep IDEWE. We hebben deskundigen voor 9 welzijns- en preventiedomeinen. En het zijn diezelfde experts die de opleidingen verzorgen en afstemmen op de opleidingsnoden van uw organisatie. Waarom een incompany opleiding vastleggen bij Groep IDEWE?

 • Uw opleiding sluit volledig aan bij uw concrete noden op het vlak van preventie en welzijn. Groep IDEWE werkt sectorspecifiek. Daarom weten onze experts zeer goed wat er leeft in uw organisatie. Ze kennen uw sector van binnenuit en baseren de opleiding op uw specifieke risico’s en activiteiten.
 • Alle deelnemers zijn collega’s van elkaar. Zo krijgt de lesinhoud meteen een breed draagvlak in uw organisatie. Bovendien motiveren de deelnemers elkaar later om de opleiding in de praktijk te brengen en sturen ze elkaar bij.
 • U vertrouwt op uitstekende lesgevers, die de opleidingen inhoudelijk, didactisch en op het vlak van groepsdynamiek tot in de puntjes verzorgen. Laagdrempelig en 100 procent relevant voor uw organisatie.
 • U kunt een aantal incompany opleidingen (bijvoorbeeld over EHBO of gezondheidspromotie) organiseren als teambuilding-activiteit en zo de band tussen uw werknemers versterken. U integreert de opleidingen ook vlot in uw gezondheidsweken of preventiedagen.
 • De opleiding vindt plaats in de vertrouwde omgeving van de deelnemers. Iedereen voelt zich dus thuis en de lesinhoud laat zich gemakkelijk vertalen naar de praktijk. Onze experts blijven trouwens beschikbaar voor vragen over die praktijk – tot lang na de opleiding.

Vraag uw offerte

 

Keuze, boeking en financiële steun voor uw incompany opleiding

Wilt u voor uw werknemers een incompany opleiding organiseren rond een belangrijk welzijns- en preventiethema? Dat gaat zo: 

 • Selecteer een open opleiding die u op maat wilt laten maken. Staat de opleiding die u zoekt niet in het open aanbod? Leg ons uw uitdaging voor. We hebben alle expertise in huis.
 • Vraag een offerte voor uw incompany opleiding bij uw regionale IDEWE-kantoor.
 • Bespreek uw doelstellingen en maak didactische afspraken met de lesgever. Leid eventueel de expert rond tijdens zijn observatie bij u op de werkvloer.
 • Bekijk ondertussen of u recht hebt op financiële steunmaatregelen van de overheid (kmo-portefeuille of chèques-formation) of van uw sectororganisatie.
 • Reserveer een lichte, goed verluchte en uitgeruste ruimte (met beamer of display) in uw gebouw. Hebt u niet de juiste kamer of zaal? Bekijk dan met uw regionale IDEWE-kantoor of uw maatopleiding bij ons kan plaatsvinden.
 • Alle deelnemers krijgen een attest van deelname of een getuigschrift.

Leg uw incompany opleiding nu vast

Een EHBO-training voor meerdere werknemers? Een training rond veilig omgaan met chemische agentia voor uw werknemers? Of een opleiding psychosociale aspecten voor al uw leidinggevenden? Stem ze via Groep IDEWE volledig af op uw organisatie.

Vraag uw persoonlijke offerte aan.

 

Blijf altijd op de hoogte: schrijf je in op de IDEWE-nieuwsbrief

 

Met duiding van autonome experts, én in heldere taal!

Blijf mee met alle ontwikkelingen in welzijn & preventie

Ontvang als eerste updates rond wetswijzigingen