Terug Opleidingen ergonomie

Opleidingen ergonomie

Ergonomie: ondanks uw inspanningen blijft het een pijnpunt in vele organisaties. De gevolgen? Verminderde productiviteit en grotere kans op afwezigheid door ziekte. Met onze opleidingen leert u hoe u werkposten slim inricht, ontwikkelen uw werknemers correcte verplaatsingsvaardigheden, en leren ze hoe ze houdings- en bewegingsproblemen voorkomen.

Ergonomie bij industriƫle taken

Repetitieve bewegingen en regelmatig heffen en tillen: een succesrecept voor rug- en andere lichaamsklachten. Ontdek de basisprincipes van ergonomisch werken, en leer hoe u uw omgeving en uw eigen handelingen lichaamsvriendelijker maakt.

Bekijk alle opleidingen

Ergonomie in de zorg

Hoe leert u uw zorgverleners om ergonomisch te werken? Laat hen deze opleidingen rond ergonomie volgen: met een stappenplan voor verplaatsingen, aandacht voor zelfzorg en communicatie, en vorming voor referentiepersonen.

Bekijk alle opleidingen

Ergonomie op kantoor

Hoe doet u de kantoorinrichting van uw werknemers volop inspelen op ergonomie? En hoe optimaliseren ze zelf de inrichting van hun werkplek? Onze opleidingen leren u en uw medewerkers alle knepen van het vak, inclusief tips om regelmatig van zithouding te veranderen.

Bekijk alle opleidingen