Terug Daag uw medewerkers en concullega’s uit

Daag uw medewerkers en concullega’s uit

- Gezonde levensstijl | Fysiek fit | Mentaal fit

Expert Mia Van Laeken

Adviseur Learning and Development

No Steps no Glory: minstens 10.000 stappen per dag, 1 maand lang

Van 4 tot 31 mei nemen tientallen bedrijven en honderden medewerkers het tegen elkaar op. De uitdaging: verzamel elke dag minstens 10.000 stappen op de teller en wordt het fitste bedrijf van Vlaanderen. De stappencompetitie is de ideale aanleiding om ‘meer beweging’ hoog op de agenda te zetten.

We bewegen met zijn allen te weinig en dat is ongezond. Niet alleen voor het lichaam en de geest van het individu maar ook voor een organisatie. Medewerkers die zich niet goed in hun vel voelen, presteren slechter, kunnen zich moeilijker concentreren en zijn vaker ziek.

Elk bedrijf heeft er dus baat bij om zijn medewerkers zowel tijdens de werkuren als daarbuiten aan te zetten om meer te bewegen. En aangezien stappen de eenvoudigste manier is om dat doel te realiseren, is de stappencompetitie ‘No steps no glory’ een leuke manier om daar werk van te maken.

Coaches Bruce & Betty vuren de deelnemende teams via de Facebookpagina aan om in mei elke dag individueel 10.000 stappen te zetten. Meer mag ook natuurlijk, want op die manier maak je kans om op het einde van de campagnemaand uitgeroepen te worden tot het fitste bedrijf van Vlaanderen.

Wacht niet tot in mei, schrijf uw bedrijf nu al in voor de No Steps No Glory stappenclash!

 

Blijf altijd op de hoogte: schrijf u in op de IDEWE-nieuwsbrief

 

Met duiding van autonome experts, én in heldere taal!

Blijf mee met alle ontwikkelingen in welzijn & preventie

Ontvang als eerste updates rond wetswijzigingen