DOSSIER NEW WAY OF WORKING

OP NAAR BETER, SLIMMER EN GEZONDER ‘HYBRIDE WERKEN’
 


Heel wat organisaties hebben binnen de New Way of Working (NWOW) het hybride werken omarmd.
Alleen: de beslissing om afwisselend thuis- en kantoorwerk in te voeren is vaak snel genomen, maar dat ook goed aanpakken is veel minder eenvoudig.

Hoe doen we dat dan, dat nieuwe werken inzetten om ook beter, slimmer en gezonder te werken? Door het resilient, human-based, collaborative, innovative en purpose-driven te maken. Op die vijf pijlers is onze eigen IDEWE-filosofie gebouwd, en in ons NWOW-dossier krijgt u tal van inzichten en concrete tips rond drie sleuteltopics: veerkracht, de werkplek en technologie.

Verderop deze pagina vindt u tal van andere nuttige links om zelf aan de slag te gaan en kunt u een aantal relevante lunchwebinars herbekijken.


DOSSIER NWOW

 Veerkracht

 Hybride werkplek

 Technologie

 Studie NWOW en werknemerswelzijnAAN DE SLAG

 Masterclass

 Quick scan

 Telewerk

 Hulp nodig?

 Business Continuity Plan

  • Een onverwachte crisissituatie kan de continuïteit van uw organisatie en het welzijn van uw werknemers in gevaar brengen. Investeer daarom in een Business Continuity Plan. Dan verzekert u uw belangrijkste bedrijfsprocessen. Wat er ook gebeurt, u bent goed voorbereid.

 DownloadsGETUIGENISSEN

 

 Stad Beringen

  • Samen met IDEWE creëerde Beringen een aangepaste en gezonde werkplek om het nieuwe werken mogelijk te maken.

    Lees hier het hele verhaal

 IDEWE TurnhoutLUNCHWEBINARS

 

Deconnectie

Een gezonde work-lifebalans door gezond te (de)connecteren

Hoe kunnen uw werknemers bewust (de)connecteren om de balans tussen werk en privé te bewaren? In dit webinar zoomen we in op de rol van technologische tools bij de work-life balans.

Veerkracht

Gemotiveerde en veerkrachtige werknemers, hoe begint u eraan?

Hoe zorgt u ervoor dat uw werknemers weer met de nodige energie en motivatie aan de slag gaan? Tijdens dit webinar staan we stil bij het belang van veerkracht nu iedereen opnieuw naar kantoor kan.

Activity-based werken

Werken na corona wordt activity based. Wij geven u tips & tricks!

Hoe stemt u de noden van uw organisatie af op die van uw werknemers? Welke taken zijn geschikt voor thuis en welke voor kantoor? En hoe richt u uw kantoor het best in om de connectie tussen werknemers te bevorderen?


GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN