Terug Gezondheidspromotie voor bedrijven

Gezondheidspromotie voor bedrijven

- Gezonde werknemers

IDEWE en Kokoro moedigen werknemers aan om gezond(er) te leven

‘Gezonde werknemers in een gezonde onderneming.’ Dat is het motto van Fit4Work, het programma waarmee IDEWE werknemers ondersteunt om gezond te leven. Om nog beter in te spelen op de behoeften van de werknemers werkt IDEWE voortaan samen met Kokoro.

Partners in gezond ondernemen

Kokoro? Dat is Japans voor ‘de verhouding tussen hoofd, hart en ziel’. De ideale naam voor een bedrijf dat ondernemingen begeleidt naar duurzame resultaten. Dat doet ze door in te zetten op fitte werknemers. Fysiek én mentaal.

Via (individuele) coaching, groepsworkshops, trainingen en gezondheidsbegeleiding voor bedrijven zorgt Kokoro voor gemotiveerde en geëngageerde werknemers. Mensen die met plezier naar het werk gaan en aan het werk blijven. Vastberaden om mee te werken aan de groei van de onderneming. Een aanpak die naadloos aansluit bij het Fit4Work-programma van IDEWE.

“We delen dezelfde drijfveer: zo veel mogelijk werknemers fitter maken. Met de nadruk op een persoonlijke aanpak.” — Tim De Vilder, Chief Energy Officer bij Kokoro

Samen (meer) waarde creëren

Dankzij deze samenwerking bieden we een grotere groep werkgevers een totaalaanbod. We werken op maat van de klant, en stemmen onze aanpak af op specifieke noden. Op die manier hopen we gezondheidspromotie bij meer werkgevers op de agenda te zetten.

Dat we met dit partnerschap een stap in die richting hebben gezet, volgt ook uit de positieve reacties van onze klanten. Zij geven nu al aan dat de gedeelde visie en aanpak zorgen voor een heel naturelle samenwerking.

“Klanten vertellen ons dat het heel naturel aanvoelt om met beide partners in zee te gaan, net omdat we dezelfde visie uitdragen. Heel fijn om te zien dat klanten appreciëren wat we doen.” — Tine Adriaensen, Innovatie en Implementatie Manager bij IDEWE

Wens je meer informatie over gezondheidspromotie op het werk?

Blijf altijd op de hoogte: schrijf je in op de IDEWE-nieuwsbrief

 

Met duiding van autonome experts, én in heldere taal!

Blijf mee met alle ontwikkelingen in welzijn & preventie

Ontvang als eerste updates rond wetswijzigingen