Terug Renotec wint de Safety Instruction Box op Digital Construction

Renotec wint de Safety Instruction Box op Digital Construction

- Ongevallen voorkomen | Digitale tools

Expert Liesbeth Reekmans

Verantwoordelijke Discipline Bouwen en Gebouwen

Maak kennis met ToWorkSafe en Start2VGM

Tijdens de vakbeurs Digital Construction Brussels in oktober konden de bezoekers aan onze stand kennismaken met Start2VGM, de tool voor de opmaak van de risicoanalyse in de bouw, en met het ToWorkSafe instruction game en box van IDEWE. Guy De Knaep van Renotec kon exact inschatten hoeveel risico’s in het spelbord opgenomen waren. Hij wint een exemplaar van de Safety Instruction Box.

Winnaar Renotec

Het safety instruction game is een onlinetool dat IDEWE ontwikkeld heeft om het  veiligheidsbewustzijn van werknemers aan te scherpen. De werknemers kunnen zich aan de hand van het computergame bekwamen in het vinden van risico’s, onderverdeeld in verschillende thema’s. Ze krijgen verschillende oplossingen aangeboden en moeten proberen om de juiste keuze te maken. De tool maakt gebruik van animaties, zodat ook mensen die onze landstalen niet machtig zijn kennis kunnen maken met de risico’s. Achter het game zit een leertraject verborgen.

De bezoekers van de IDEWE-stand op Digital Construction Brussels konden deelnemen aan onze prijsvraag: ‘Hoeveel risico’s zijn opgenomen in het spelbord?’. Guy De Knaep van Renotec wist dat ‘40’ het juiste antwoord was en krijgt daardoor een gratis exemplaar van de Safety Instruction Box thuis bezorgd. Proficiat!

Hier vindt u meer informatie over Start2VGM, onze tool voor de opmaak van de risicoanalyse in de bouw.

Hier vindt u alle informatie omtrent de ToWorkSafe instruction game en box.

Blijf altijd op de hoogte: schrijf u in op de IDEWE-nieuwsbrief

 

Met duiding van autonome experts, én in heldere taal!

Blijf mee met alle ontwikkelingen in welzijn & preventie

Ontvang als eerste updates rond wetswijzigingen