Terug Veilig werken in de horeca en voedingssector

Veilig werken in de horeca en voedingssector

De kwaliteit van uw ingrediënten én de voedselveiligheid garanderen? Als ondernemer in de horeca of voedingssector hebt u heel wat op uw bord. Pak al deze uitdagingen doelgericht aan, samen met Groep IDEWE.

Waarom de veiligheid in de horeca en voeding optimaliseren?

Kok

Werken in de horeca en voedingssector kan pittig zijn. Ergonomie, onregelmatige werkuren, stress en agressie vormen grote uitdagingen. De wettelijke vereisten voor voedselveiligheid doen er nog een schepje bovenop. En dan vermelden we niet eens de gevolgen van de coronapandemie.

Als werkgever hebt u daarnaast nog andere veiligheidsverplichtingen. Met een beleid rond EHBO en brandveiligheid beschermt u niet alleen uzelf en uw werknemers, maar ook uw klanten.

IDEWE tilt de veiligheid van uw horeca- of voedingsbedrijf naar een hoger niveau

bakker

Onze experts bouwen met u aan meer veiligheid op het werk:

  • stappenplan naar optimale levensmiddelenhygiëne
  • advies over brandveiligheid
  • globale risicoanalyse van uw organisatie
  • tools voor uw ergonomiebeleid

Ontdek het volledige aanbod van IDEWE voor de horeca en voedingssector

KMO of middelgrote onderneming?

Ontdek onze diensten specifiek voor kmo's

Uw uitdagingen bespreken met een expert?

“Aangenaam, ik ben Jan Claeys, bij Groep IDEWE verantwoordelijk voor welzijn en preventie in de horeca en voedingssector. Welke vraagstukken houden u bezig? ”
Geef me gerust een seintje