Veilig en gezond werken in jouw kmo

Van zodra je een werknemer in dienst neemt, moet je verplicht aansluiten bij een externe preventiedienst, zoals IDEWE. Onze comfort-formule helpt je om je werknemers gezond en veilig aan het werk te houden. En dat is ook goed voor het succes van je onderneming.

Waarom inzetten op het welzijn van je werknemers?

35,4% van de Belgische werknemers kampt met een gezondheidsprobleem

Veiligheid is van het grootste belang in een kmo. Zeker wanneer je in een risicovolle sector zit. Wij ondersteunen je bij het opstellen van veiligheidsvoorschriften voor al je werknemers om arbeidsongevallen te vermijden.

Werknemers zoeken een betrouwbare werkgever die inzit met hun mentale gezondheid. IDEWE helpt jou hun werkvermogen en veerkracht te versterken zodat ze met plezier aan het werk blijven.

En is je onderneming ook voorbereid op de gevaren van cybercriminaliteit, de klimaatcrisis en de doorgedreven digitalisering? Samen met IDEWE vind je het juiste evenwicht tussen productiviteit en veiligheid.

IDEWE ondersteunt jouw kmo

Onze comfort-formule biedt je een starterspakket met welzijnsvoordelen

Hiermee ben je altijd in orde met de huidige wetgeving en klaar voor inspectie!

Ontdek de comfort-formule van IDEWE voor kmo's

Veilig en gezond werken in jouw kmo

Leer het volledige aanbod van IDEWE in jouw sector kennen

Of ga zelf aan de slag met een van onze opleidingen. Alle opleidingen van Groep IDEWE komen in aanmerking voor financiƫle steun via de kmo-portefeuille.

Nog geen IDEWE klant? 

Ik wil klant worden