Actie ondernemen, samen met onze experten! 

Alle nuttige documenten, opleidingen en tools zijn hier voor u opgesomd. Dankzij de kwalitatieve aanpak van onze deskundigen die in het vak staan krijgt u deze handvaten aangereikt. En het geeft uw organisatie de kans om direct aan de slag te gaan met de coronamaatregelen.

Webinars

Een van onze webinars gemist? Via de onderstaande links kunt u ze herbekijken.

Online tools 

StressBalancer - Om werknemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis, stellen we een nieuwe module beschikbaar in onze e-tool StressBalancer. Vraag je login aan. (Gratis tot 30/06/2021)
OptiDesk - voor de telethuiswerker.
Met de self-assessmenttool OptiDesk kun je in een vijftiental minuten je werkplek thuis evalueren en krijg je praktische tips om eventuele knelpunten aan te pakken en je thuiswerkplek te verbeteren. Meer info over Optidesk
  • FaceCovid - E-training om leren om te gaan met angstgevoelens
Alle informatie over telethuiswerk hebben we voor u gebundeld in een handig overzicht.
Ontdek hier alle tips en tricks.

Online opleidingen

We bouwen ons online opleidingsaanbod nog verder uit. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod. Alle e-learningsmodules ontdekt u hier.

Ondersteuningsmateriaal & downloads
 

Gids

Deze online gids is een leidraad voor u als werkgever of interne/externe preventieadviseur. U kunt hem gebruiken tijdens deze crisis, maar ook bij de door- of heropstart van uw bedrijf als u door de crisis uw activiteiten al dan niet gedeeltelijk hebt moeten terugschroeven.
 

Filmpjes

 

Informatiefiches