Terug Met nieuwe Zorgsys-tool altijd klaar voor inspectie

Met nieuwe Zorgsys-tool altijd klaar voor inspectie

- Inspectie | Onderwijs | Digitale tools

Expert Jeroen Aussems

Verantwoordelijke documentatiedienst

Test nu onze nieuwe verbeterde doorlichtingsfunctie

Zorgsys is al jaren uw onlinesteun en toeverlaat om met uw veiligheids- en preventiebeleid onderwijs in orde te zijn en te blijven. Nu werd uw veiligheidszorgsysteem uitgebreid met een nieuwe en volledige doorlichtingsfunctie - eenvoudig via Excel. En er is meer: sinds 1 september is Zorgsys gratis voor alle IDEWE-onderwijsklanten.

ZorgSys heet intussen 'Mijn Preventie' maar u vindt het nog steeds in uw klantenzone My.IDEWE

Het veiligheidszorgsysteem voor het onderwijs nu nog vollediger én gratis toegankelijk

Is uw school klaar voor de volgende onderwijsdoorlichting? Bent u in regel met welzijnswetgeving? Met Zorgsys hebt en houdt u het overzicht. Uw online veiligheidszorgsysteem bereidt u uiterst volledig voor op de dynamische inspectie-index van het ministerie van Onderwijs. Daarnaast toetst u of u met uw wettelijke verplichtingen voor veiligheid, welzijn en milieu in orde bent. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

Nieuwe, snelle doorlichtingstool

Sinds kort is ZorgSys uitgebreid met een handige doorlichtingstool. Voortaan weet u - met één klik op de knop - in hoeverre u als werkgever in regel bent met alle aandachtpunten van de onderwijsdoorlichting én de voor u relevante welzijnsregels. Aan de hand van de uiterst volledige en wettelijk conforme vragenreeks evalueert snel al uw veiligheids- en preventieprocedures. Zo stuurt u snel bij - waar nodig. De nieuwe functie is heel gebruikersvriendelijk: ze werkt eenvoudig via Excel. In een latere fase implementeren we haar in uw ZorgSys-tool.

Nu gratis voor IDEWE-klanten

Sinds 1 september 2016 biedt IDEWE haar onderwijsklanten het ZorgSys onlinesysteem gratis aan. Registreer u op de ZorgSyspagina en vraag uw unieke code aan. Daarmee logt u online in: ZorgSys gidst u eenvoudig door alle te volgen stappen. Ook via uw IDEWE-portaal kan u een ZorgSys-account bekomen. We vragen u enkele gegevens mee te delen via ons aanvraagformulier dat u ook op het portaal terugvindt.

Meer weten?

Tijdens onze opleidingsmomenten "Praktisch aan de slag met ZorgSys" krijgt u een uitgebreide demonstratie van de ZorgSys-tool.

Neem contact op met uw regionaal IDEWE-kantoor om de data van deze opleiding te kennen.

Verdere informatie rond uw gratis veiligheidszorgsysteem kan u op deze pagina terugvinden.

Blijf altijd op de hoogte: schrijf u in op de IDEWE-nieuwsbrief

 

Met duiding van autonome experts, én in heldere taal!

Blijf mee met alle ontwikkelingen in welzijn & preventie

Ontvang als eerste updates rond wetswijzigingen